Nga tani e tutje, te gjitha detyrat do te kene kontrolle te dyfishte!

Nga tani e tutje, te gjitha detyrat do te kene kontrolle te dyfishte!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

me shume gezim ndajme me ju lajmin se beme nje arritje te madhe ne sistemin tone! Kjo gje tani e tutje, ju mundeson qe pas cdo detyre qe ju e plotesoni, raport i detajuar do t'i dergohet edhe profesorit/profesoreshes qe juve ju ligjeron. Ju inkurajojme qe te beni sa me shume detyra dhe shume shpejte do te sjellim edhe risi tjera ne sistemin tone!

Me respekt,

Stafi