Diten e enjte, te premte dhe te shtune NUK do te kete kurs te gjuhes angleze!

Diten e enjte, te premte dhe te shtune NUK do te kete kurs te gjuhes angleze!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

ju informojme se diten e enjte 8.6.2023, e premte 9.6.2023 dhe e shtune 10.6.2023 NUK do te mbahen kurset e gjuhes angleze. Nderkaq, per diten e diele 11.6.2023, mesimi vazhdon ne menyre te rregullt. 

Me plot respekt,

Profi