Mesimi vazhdon ne menyre te rregullt deri diten e diele 18.6.2023

Mesimi vazhdon ne menyre te rregullt deri diten e diele 18.6.2023

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 1

Te nderuar nxenes,

Ju informojme se mesimi ne kursin e gjuhes angleze vazhdon deri diten e diele, 18.6.2023. Pra, edhe e diela eshte dite mesimi. 

Me plot respekt,

Stafi

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Mesimi vazhdon ne menyre te rregullt deri diten e diele 18.6.2023

by Prof. Ardian Deari -

PS: Aplikacioni tani eshte aktiv dhe funksional!