Nga sot, kurset e gjuhes angleze ne pushim veror!

Nga sot, kurset e gjuhes angleze ne pushim veror!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes te kurseve te gjuhes angleze,

ju informojme se nga sot e deri ne muajin gusht jeni ne pushime verore. Ju falenderojme qe ishit pjese e jona dhe ju deshirojme pushime te kendshme! 

Kthehemi me shume risi! We are the best! 

school holidays