Update i ri i aplikacionit EnglishForLife ne AppStore dhe PlayStore!

Update i ri i aplikacionit EnglishForLife ne AppStore dhe PlayStore!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0
Te nderuar nxenes,
ju infomojme se tanime vijme me perditesimin e ri te aplikacionit tone ne versionin 4.2.0. Gjithcka qe duhet te beni, shkoni ne App Store ose Google Play Store dhe te shtypni UPDATE (Perditeso).

Te rejat e ketij versioni:
- Permiresim i pamjes dhe eksperiences se perdoruesit.
- Rregullimi i butonit X ne feedback-un e gabimeve ne detyrat tuaja.
- Nje version me i shpejte ne shpejtesine e komunikimit me serveret tane.
- Dizajni 'Back to the beginning' per 15 vjetorin e krijimit te shkolles tone.

Stay cool, we are the best! 

English For Life LLC