Kurset private: Kontroll te badge-ve, perjashtim per nxenesit qe nuk kane arritur rezultat!

Kurset private: Kontroll te badge-ve, perjashtim per nxenesit qe nuk kane arritur rezultat!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

ju qe ndiqni kurset tona private, ju informojme qe se shpejti do te keni kontrolle mbi badge-t (shperblimet) tuaja. Njekohesisht, nxenesit qe nuk kane arritur te keni rezultatin e parapare psh jeni te kapitulli nr 4 dhe ju nuk keni asnje badge, ju informojme se do te PERJASHTOHENI nga te gjitha kurset tona.

Me respekt,

Prof. Ardian Deari