Ju dëshirojmë mirëseardhje të gjithë fillestarëve!

Ju dëshirojmë mirëseardhje të gjithë fillestarëve!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Të nderuar nxënës,

ju falënderojmë që zgjodhët shkollën tonë për të vazhduar me kurset tuaja të gjuhëve. Ju bëjmë me dije se 'English For Life' është qendra më e mirë sipas GOOGLE-s për vitin 2020/21/22 dhe 2023 në rajonin e ballkanit jugor. Duhet theksuar se e gjitha kjo arritje është falë stafit tonë tepër profesional, korrekt, e mendje hapur; gjithashtu, nxënësit të cilët shprehin interes të madh për mësimin e gjuhëve. 'English For Life', shkollë kjo që u mundëson të gjithë të rinjëve të njoftohen me botën perëndimore, sidomos në gjuhën angleze e atë gjermane.

Ju dëshirojmë shëndet, mbarësi e suksese në shkollën tonë të gjuhëve të huaja. 

Mos harroni se për tu bërë luan, duhet të trajnoheni nga të tillë!

Me respekt,

MA LS Prof Ardian Deari

English For Life, CEO