Nxënësit që do t'i nënshtrohen testit në gj angleze, lexoni rregullat me kujdes!

Nxënësit që do t'i nënshtrohen testit në gj angleze, lexoni rregullat me kujdes!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Përshëndetje nxënës,

ju që do t'i nënshtroheni testit në gjuhë angleze, qoftë në Gjimnaz, apo shkollë private vlejnë të njejtat rregulla dhe ju lutem lexoni dhe shihni mundësitë që i keni.

Ju dëshiroj shumë suksese në test!

Rregullat