Kete fundjave NUK mbahen kurset e gj angleze!

Kete fundjave NUK mbahen kurset e gj angleze!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

ju informojme qe kurset e gjuhes angleze pergjate kesaj fundjave(21 dhe 22 tetor 2023) NUK do te mbahen. Mesimi i rregullt vazhdon me date 28 tetor 2023, pra, te shtunen e ardhshme.

Me plot respekt,

profi