Ballina English 12 fraza që përdoren me “DO”

12 fraza që përdoren me “DO”

957

10917813_1012125268812410_5163702078091519353_nMësoni gj. angleze në shkollën e gjuhëve të huaja englishforlife.mk/apliko

Ju lutemi shtypeni SHARE dhe LIKE që të tjerët të mund të mësojnë më shumë. Investoni në dituri!