Çfarë ofrojmë ne?!

Qendra jonë ofron kurse të ndryshme të gjuhëve. Në ofertat e më poshtme keni mundësi të shihni të gjitha kurset, kohëzgjatjen, nivelet dhe materialet që ne i ofrojmë. Gjithashtu në çdo mbarim të nivelit ju do të pajiseni me çertifikatë për përfundimin e nivelit përkatës.

Rezervoni kurs gjuhësh ONLINE-LIVE tani!

Kliko më poshtë ‘Shiko ofertat’ për të parë ofertat e ndryshme të kurseve të gjuhës angleze dhe gjuhës gjermane.

Një video motivuese e përpunuar nga shkolla jonë

Në këtë qendër gjuhësh mund të përfitoj:

Përmirësim gjuhësor
Motivim dhe inspirim për të mësuar
Aftësi të reja

Bëjmë përgatitjen e kursistëve për testet ndërkombëtare si TOEFL, TOEIC, dhe në gjuhën gjermane DaF (TestDaF)!

Qendra jonë dhe informacione tjera

Lokacioni në hartë

Ndiqni ofertat dhe risitë përmes e-mail-it tuaj

Shkarkoni aplikacionin tonë edukativ

Download on the App Store Get it on Google Play