Fakte rreth marketingut të mediave sociale

0
Përdoruesit e mediave sociale shpenzojnë mesatarisht 2 orë e 24 minuta në ditë në rrjetet sociale. Kjo thekson shtrirjen e mundshme të marketingut të mediave sociale dhe përpjekjeve të menaxhimit të komunitetit. Platforma më e njohur e mediave sociale në botë është Facebook, me mbi 2.8 miliardë përdorues aktivë mujorë. Bizneset mund të arrijnë një [...]

Filma në gjuhën gjermane me titra gjermanisht

0
Këtu keni disa nga faqet me filma në gjuhën gjermane me titra gjermanisht, shqip dhe anglisht. Metodë kjo e cila...

Këto 10 fakte interesante për Amerikën, do t’ju habisin

0
80% e tokës në shtetin e Nevadës është në pronësi të qeverisë Qeveria e SHBA-së  zotëron një pjesë të konsiderueshme të...

10 fakte interesante rreth Gjermanisë

0
Hidhjani një sy historisë dhe traditave të Gjermanisë. A e dini se në Gjermani janë mbi 300 lloje të bukës...
germany flag in front of building

Mëso Gjermanisht!

0
Vorwort - Parathënie Shumë njerëz kane dëshirë te mësojnë Gjermanishten, por shpesh nuk e realizojnë këtë qellim jo se ju mungon...

10 këshilla për të mësuar një gjuhë të huaj

0
1. Qëllimi Mund të tingëllon shumë banale por nëse qartësohet qëllimi se pse dëshirojmë të mësojmë gjuhën e huaj nuk humbët...

Mos t'ju ik!