newspaper front page

Ndajfolje gjermane për vendndodhjen (Lokaladverbien)

0
Të dashur studentë, tema që do të trajtojmë në këtë orë mësimore Ndajfolje gjermane për vendndodhjen (Lokaladverbien). Ky kurs është përgatitur nga anëtarët e forumit tonë dhe është një informacion përmbledhës. Mund të ketë disa gabime. Për qëllime informacioni. Në gjermanisht, ndajfoljet janë emra që u jepen fjalëve që përshkruajnë folje, si në turqisht. Këto [...]

Filma në gjuhën gjermane me titra gjermanisht

0
Këtu keni disa nga faqet me filma në gjuhën gjermane me titra gjermanisht, shqip dhe anglisht. Metodë kjo e cila...

10 fakte interesante rreth Gjermanisë

0
Hidhjani një sy historisë dhe traditave të Gjermanisë. A e dini se në Gjermani janë mbi 300 lloje të bukës...

Gjermanishtja, gjuha e Einsteinit dhe Nietzsches: A ia vlen ta mësoni dhe çfarë përfitime...

0
“Rindfleischetikettierungsueberwachungsaufgabenuebertragungsgesetz”! Po, kjo është fjalë e vërtetë në gjuhën gjermane, ose të paktën ishte deri në vitin 2013. Në gjuhën gjermane,...
belgium flag on top of the building

Mëso gjuhë gjermane përmes këtyre app

0
Shumë sipërmarrje, institute, grupe dhe autorë privatë zhvillojnë dhe ofrojnë sot një shumëllojshmëri zgjedhjesh për aplikacione që shërbejnë për të...

Gjuhe gjermane ne Kumanove

0
Shkolla private e gjuheve te huaja ‘English For Life, ofron kurse te gjermanishtes ne Kumanove. Cdo nivel i kurseve te rregullta...

Mos t'ju ik!