Thursday, February 20, 2020

Këto 10 fakte interesante për Amerikën, do t’ju habisin

80% e tokës në shtetin e Nevadës është në pronësi të qeverisë Qeveria e SHBA-së  zotëron një pjesë...

10 fakte interesante rreth Gjermanisë

Hidhjani një sy historisë dhe traditave të Gjermanisë. A e dini se në Gjermani janë mbi 300 lloje të bukës dhe po...

5 këshilla si të mësoni më shpejt një gjuhë të huaj

Ne kohen qe po jetojmë, gjuhet e huaja janë thelbësore për tregun e punës. Te jesh dygjuhësh apo trigjuhesh është një avantazh...

Gjermanishtja, gjuha e Einsteinit dhe Nietzsches: A ia vlen ta mësoni dhe çfarë përfitime...

“Rindfleischetikettierungsueberwachungsaufgabenuebertragungsgesetz”! Po, kjo është fjalë e vërtetë në gjuhën gjermane, ose të paktën ishte deri në vitin 2013. Në...

Mëso gjuhë gjermane përmes këtyre app

Shumë sipërmarrje, institute, grupe dhe autorë privatë zhvillojnë dhe ofrojnë sot një shumëllojshmëri zgjedhjesh për aplikacione që shërbejnë për të mësuar gjuhë...

Linking Words and Phrases in English

Linking Words – Result Function: To provide the result of what has been stated or has occurred ...

Apliko

Fill out my online form.