Saturday, October 19, 2019

Präpositionen

Das Wetter

10 Fakte të çuditshme

1. Uji i ngrohtë ngrin më shpejtë se uji i ftohtë. 2.  "Croissant" është spikur nga një bukpjekës nga Vjena si nderë për fitorën kundër...

Antonyme

Mësoni gj. gjermane në shkollën e gjuhëve të huaja englishforlife.mk/apliko Ju lutemi shtypeni SHARE dhe LIKE që të tjerët të mund të mësojnë më shumë....

Then vs. Than: Why one letter matters

It’s easy to say that typos and spelling errors like then and than are not a big deal. Sometimes they aren’t, at least not...

Mëso Gjermanisht!

Vorwort - Parathënie Shumë njerëz kane dëshirë te mësojnë Gjermanishten, por shpesh nuk e realizojnë këtë qellim jo se ju mungon vullneti, por sepse nuk...

Guten Appetit! – Ein deutsches Frühstück

Mësoni gj. gjermane në shkollën e gjuhëve të huaja englishforlife.mk/apliko Ju lutemi shtypeni SHARE dhe LIKE që të tjerët të mund të mësojnë më shumë....

25 Ausdrücke mit dem Partikel “doch”

25 Ausdrücke mit dem Partikel "doch"

Apliko

Fill out my online form.