Home Blog Ofrojme kurse te gjuhes angleze dhe gjuhes gjermane ne Kumanove dhe f....

Ofrojme kurse te gjuhes angleze dhe gjuhes gjermane ne Kumanove dhe f. Sllupcan

173
0

Shkolla private e gjuheve te huaja “English For Life” ofron kurse te gjuhes angleze dhe gjuhes gjermane ne qytetin e Kumanoves dhe ne f. Sllupçan. Kurset qe ofrohen mundeni te i zgjedhni me dy here ne jave ose te jene intensive.

Per te APLIKUAR klikoni ketu: https://englishforlife.mk/app/app/form?id=3

Ketu e keni paraqitjen grafike te ofertave tona:

Kurse të rregullta

2 herë në javë

Kohëzgjatja 80-90 min

Mësim në grup deri 24 persona

Nivelet që A1 deri tek ai më i avancuar C2

10

NË MUAJ

Kurse intensive

5 herë në javë

Kohëzgjatja 90 min

Mvaret nga paketa e zgjedhur nga 1 deri në 6 persona

Nivelet që A1 deri C2 +TOEFL, IELTS, TOEIC BULATS etj

--

Shtyp Kalkulo per te pare cmimin