Filma në gjuhën gjermane me titra gjermanisht

0
Këtu keni disa nga faqet me filma në gjuhën gjermane me titra gjermanisht, shqip dhe anglisht. Metodë kjo e cila...
timelapse photography of vehicle on concrete road near in high rise building during nighttime

Ofrojme kurse te gjuhes angleze dhe gjuhes gjermane ne Kumanove

0
Shkolla private e gjuheve te huaja "English For Life" ofron kurse te gjuhes angleze dhe gjuhes gjermane ne qytetin e...

10 Fakte të çuditshme

0
1. Uji i ngrohtë ngrin më shpejtë se uji i ftohtë. 2.  "Croissant" është spikur nga një bukpjekës nga Vjena si...

Mos t'ju ik!