Në më shumë se 80 minuta, ka shprehje dhe fjali në gjermanisht, e që janë më të rëndësishmet për t’i ditur, transmeton lajmi.net

Është cikli i parë, me 500 fjali dhe me +2000 fjalë në përdorim. Vlen për të gjitha nivelet nga A1 deri B2.

Ekziston audio gjermanisht- shqip prej nga e keni më të lehtë të mësoni shqiptimin.