MËSIMI ONLINE- NJË MUNDËSI E SHUMË E MIRË PËR TË MËSUAR GJUHËN ANGLEZE

0
Së pari, është e rëndësishme të shikoni arsyet për të mësuar një gjuhë të huaj. A ju duhet Gjuha Angleze...

Bilingualizmi tek fëmijët e vegjël

0
BILINGUALIZMI TEK FËMIJËT E VEGJËL Nxënja e gjuhës tek fëmijët konsiderohet të fillojë kur ata i shqiptojnë fjalët e para, ndërsa fëmijët...

Dhjetë sekrete për të mësuar

0
Nga Emma Young  Të marrësh pak kohë pushim, të luash, studiosh me të tjerët. Përveç teknikave klasike, ka shumë mënyra që...

Arsyet dhe rëndësia e përdorimit të teknologjisë në klasë

0
Në vitet e fundit, kur aplikimet e teknologjisë të tilla si video projektor, smart board, kompjuterë, software, internet, tableta, mobile...
german flag painted on wooden background

Si të mësoni gjuhën gjermane në shtëpi?!

0
Në më shumë se 80 minuta, ka shprehje dhe fjali në gjermanisht, e që janë më të rëndësishmet për t’i...

5 shpikjet më të çmëndura! (Video)

0
Keni pasur ndonjëherë problemin e të bërit selfie por nuk i zënte të gjithë personat ne fotografi? Apo ju ka...

Mos t'ju ik!