Wednesday, January 20, 2021

5 shpikjet më të çmëndura! (Video)

0
Keni pasur ndonjëherë problemin e të bërit selfie por nuk i zënte të gjithë personat ne fotografi? Apo ju ka pëlqyer ndonjëherë vizatimi juaj...

Shtatë vendet më të veçanta në botë

0
Lugina e Vdekjes, Shkretëtira Atakama dhe qyteti i Shangait, janë tre nga shtatë vendet më të veçanta që ekzistojnë në planetin tonë – sipas...

Cila nga këto logo veturash është origjinale?

0
Nëse jeni adhurues veturash nuk do të keni problem të dalloni logon origjinale nga ajo e modifikuar. Provoni njëherë vetë pa shikuar në Google

EnglishForLife.mk Animated Advertisement (Official Video)

0
Pra, siç e dini se në çdo sezon ju sjellim risi me animacione dhe video të përgatitura nga vetë shkolla jone. Këtu keni videon...

Bilingualizmi tek fëmijët e vegjël

0
BILINGUALIZMI TEK FËMIJËT E VEGJËL Nxënja e gjuhës tek fëmijët konsiderohet të fillojë kur ata i shqiptojnë fjalët e para, ndërsa fëmijët veçse shfaqin aftësi komunikimi...