Wednesday, January 20, 2021

Bilingualizmi tek fëmijët e vegjël

0
BILINGUALIZMI TEK FËMIJËT E VEGJËL Nxënja e gjuhës tek fëmijët konsiderohet të fillojë kur ata i shqiptojnë fjalët e para, ndërsa fëmijët veçse shfaqin aftësi komunikimi...

Arsyet dhe rëndësia e përdorimit të teknologjisë në klasë

0
Në vitet e fundit, kur aplikimet e teknologjisë të tilla si video projektor, smart board, kompjuterë, software, internet, tableta, mobile etj. janë futur në...

Cila nga këto logo veturash është origjinale?

0
Nëse jeni adhurues veturash nuk do të keni problem të dalloni logon origjinale nga ajo e modifikuar. Provoni njëherë vetë pa shikuar në Google

Dhjetë sekrete për të mësuar

0
Nga Emma Young  Të marrësh pak kohë pushim, të luash, studiosh me të tjerët. Përveç teknikave klasike, ka shumë mënyra që na ndihmojnë të mësojmë...

Shtatë vendet më të veçanta në botë

0
Lugina e Vdekjes, Shkretëtira Atakama dhe qyteti i Shangait, janë tre nga shtatë vendet më të veçanta që ekzistojnë në planetin tonë – sipas...