Ballina Gjuhë gjermane

Gjuhë gjermane

Organizojmë kurse të gjuhës gjermane duke filluar nga niveli 

geA1 si dhe A1+
A2
B1
B2
C1
C2

Gjithashtu trajnojmë grupe intensive si dhe studentë për provime të ndryshme fakultative siç është lënda morfologjisë së gj. gjermane, sintaksë etj.

Çmimi për gjuhën gjermane:

2 herë në javë (2 X 80 min) = 10 EUR muaji. Aplikoni duke klikuar këtu…

Për kurset intensive apo individuale duke filluar nga 3 deri në 5 herë në javë, të gjitha llogaritë mundeni t’i bëni vetë duke përdorur kalkulatorin e kurseve intensive dhe individuale. Klikoni mbi linkun e mëposhtëm. Për kurset intensive apo individuale klikoni këtu…

Me rrespekt prof. Arijeta Ibishi Deari