Monday, April 6, 2020

What we offer?!

Qendra jonë ofron kurse të ndryshme të gjuhëve. Në ofertat e më poshtme keni mundësi të shihni të gjitha kurset, kohëzgjatjen, nivelet dhe materialet që ne i ofrojmë. Gjithashtu në çdo mbarim të nivelit ju do të pajiseni me çertifikatë për përfundimin e nivelit përkatës.

Book your online course now

Click below to check out our offers and online courses with our very professional teachers of English and German.

A motivational video by our school

What can you improve at our language centre:

Language improvement
Motivation & Development
Skills

Së shpejti do të keni mundësi të bëni porosinë dhe pagesën e kurseve Online-Live!

Our location & other info

Where are we located?