pile of assorted novel books

LIGJËRATA E DREJTE NE BISEDË (DIALOG)

0
Vëreni ligjëratat e drejta në këtë bisedë. Tana: Ç'bën, moj Kote? Kota: S'është puna jote. Tana: Moj, mos je e marrë? Kam ardhur më...
pile of books

LIGJERATA E DREJTË PARA FJALISË LAJMËRUESE

0
DETYRË: Vëreni fjalitë lajmëruese dhe ligjëratat e drejta në këtë tekst. - Këtu do të ketë qenë ndonjë kazermë për ushtarë! -...
photo of person flipping book page

LIGJERATA E DREJTË PAS FJALISË LAJMËRUESE

0
DETYRË: Në tekstin e mëposhtëm gjeni ligjëratat e drejta. Bredhi Iavdërohej e i thoshte manaferrës: - Prej teje s'ka kurrfarë dobie, kurse prej...
books

LIDHËZAT

0
DETYRË: Lexoni dhe vëreni me kujdes se çfarë roli luajnë fjalët e shkruara me të zeza në periudhën e shënuar poshtë? Agimi...
book opened on white surface selective focus photography

PERIUDHA

0
Kuptimi i periudhës DETYRË Lexoni me kujdes tekstin e poshtëshënuer dhe gjeni fjalitë e thjeshta. Armiku fashist në vitin 1942 endej nëpër rrugët...
Albania flag illustration vector

RENDITJA E GJYMTYRËVE TE FJALISË (GJUHË SHQIPE)

0
DETYRË: Lexoni me kujdes këto strofa dhe vëreni renditjen e gjymtyrëve të fjallsë. ... Kruja dukej shumë madhështore Luftëtarët çlodheshin mbi mur Fytyra e Gjergjit...