Video e re e animuar nga English For Life (Official Video 2017)

2221
0

Nje video e perkryer e punuar nga pjesa e dizajnereve tane ne shkollen private te gjuheve te huaja ‘English For Life’ tanime eshte e publikuar ne web-faqen tone zyrtare. Video, e cila u prit shume nga te nxenesit dhe studentet e po kesaj shkolle qe dicka po pergatitej por qe tani e kane rastin te shohin se cka ne realitet paraqet video-animacioni. Me respekt stafi qendrore i ‘English For Life’.