Ju deshirojme mireseardhje te gjithe kursisteve te rinje te gj angleze dhe gjermane!

Ju deshirojme mireseardhje te gjithe kursisteve te rinje te gj angleze dhe gjermane!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Të nderuar kursistë,

Në emër të stafit të shkollës së gjuhëve të huaja 'English For Life' si dhe në emrin tim personal, ju dëshirojmë mirëseardhjet tona më të ngrohta.

Ky nuk është vetëm një App i thjeshtë, por është një sistem i ri edukimi dhe mësimi. Këtu do të mësoheni të shihni veten realisht se ku gjendeni, pa të falur qoftë edhe një pikë të vetme. Këtu do të mësoheni të vetëorientoheni si psh: të gjeni ushtrimet, orarin, mesazhet e profit, lajmërimet etj. Pra, është diçka që nuk e keni përjetuar më herët. Duhet të jeni në dijeni se sisteme të këtilla përdoren vetëm nga shkollat perendimore. Domethënë se, përveç kursit dhe gjuhës, ju do të mësoni dhe një sistem të ri shkollimi apo edukimi. Përdoreni Appin sepse është obligativ në qendrën tonë.

Jemi shumë të sigurtë se së bashku me ju do të arrijmë shumë suksese! Reklama jonë më e madhe do të jeni ju!

Me plot respekt,

i juaji 

Prof. MSc. Ardian Deari

English For Life CEO