SMS Per fillimin e vitit te ri shkollor

SMS Per fillimin e vitit te ri shkollor

by English For Life -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes dhe kursist, ne ditet ne vijim, pra deri ne javen e ardhshme duhet qe te pranoni sms per fillimin e vitit te ri shkollor ne qendren tone. Ne rast se nuk keni pranuar SMS me se voni deri me daten 25 Gusht 2021, atehere na kontaktoni ne 071989903 ose 071360307. Me respekt, stafi