Vjen se shpejti versioni i ri, qendroni me ne!

Vjen se shpejti versioni i ri, qendroni me ne!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes dhe kolege,

me kenaqesi ju informojme se jemi ne perfundim te zhvillimit te teknologjise me te fundit qe do te inkuadrohet ne aplikacionin tone.

Versioni i ri do te kete keto mundesi:

- Perdorimi i ekranit te erret (Dark mode)

- Shpejtesi deri ne 20x me shpejte

- Dizajn dhe ikona me te mira per perdoruesit

Me poshte keni nje foto mockup te prezantuar me versionin e ri.

 

Video: