Urime viti i ri shkollor 2021/22

Urime viti i ri shkollor 2021/22

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

 

Të dashur nxënës,
Urime ju qoftë ky vit i ri shkollor. Urime kthimi në bankat tuaja, vend më i miri për mësim. Ju e vërtetuat se shkolla është e pazëvendësueshme, pushimi i zgjatur nuk ju bënte të ndjeheshit mirë; andaj, tani besoj se do ta dini vlerën e asaj që nuk e kishit, arsimtarëve, bankave, shkollës në mënyrë të drejtëpërdrejtë.
Profesor dhe arsimtarë, nxënës dhe studentë,
Urime dhe suksese viti i ri shkollor!
I juaji,
Ardiani