Per ditet ne vijim aplikacioni pritet te kete probleme teknike!

Per ditet ne vijim aplikacioni pritet te kete probleme teknike!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

Ju informojme se jemi duke u zhvendosur ne versionin e ri qe shume shpejte edhe ju do ta keni, andaj ne versionin e tanishem do te mund te hasni disa probleme te vogla si psh: humbja e ngjyrave dhe dizajnit qe e keni pasur deri me tani. Sidoqofte, vlene te pritet per versionin e ri!

Stay tuned!