Si te rrisim perqindjen ne kurset tona?! (Video sqarim)

Si te rrisim perqindjen ne kurset tona?! (Video sqarim)

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Pershendetje nxenes dhe studente,

ketu jam munduar qe te sqaroj ne detaje se si mund te rrisni perqindjen tuaj ne kurset tona. Pra, sic e dini qe se fundmi kemi vendosur nje kufizim qe shembull nen 50% mos ti hapet testi final askujt dhe per tu arritur kjo perqindje ju duhet te beni ushtrime, detyra, komentime etj... Ju lutemi percjelleni videon me shume kujdes.