Ndryshimet e reja ne aplikacion!

Ndryshimet e reja ne aplikacion!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 1

Te nderuar nxenes dhe studente,

ju informojme se kurset tona brenda aplikacionit EnglishForLife kane ndryshuar metoden e punes dhe punimit te ushtrimeve. Shumica prej jush me kane shkruar se cilat jane ndryshimet dhe shume pyetje tjera...

Per te gjitha keto ndryshime, ne si qender jemi duke e pergatitur nje video me te gjitha sqarimet hap-pas-hapi.

STAY TUNED, WE ARE THE BEST!

Me respekt,

profi