Te gjitha kurset kete jave dhe fundjave do te mbahen Online.

Te gjitha kurset kete jave dhe fundjave do te mbahen Online.

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes dhe kursist,

ju informojme se gjate kesaj jave dhe fundjave, te gjitha kurset tona do te mbahen Online. Kemi nje te infektuar ne familje dhe per SIGURINE tuaj vendosem qe te mbahen kurset Online. Nga java tjeter shpresojme te kthehemi me prezence fizike dhe pa ndonje pengese. 

Per ju qe nuk i dini linkat e takimeve Online, te njejtat do ti gjeni te kalendari, per KALENDARIN KLIKONI KETU

Per ju qe prap keni problem ta gjeni linkun e takimit Online, kontaktoni profesorin/ profesoreshen tuaj te lendes.

Me plot respekt, 

Prof. Ardian Deari & Prof. Arijeta Ibishi Deari