Kurset e gjuhes angleze diten e premte NUK do te mbahen!

Kurset e gjuhes angleze diten e premte NUK do te mbahen!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes dhe studente,

ju informojme se kurset e gjuhes angleze kete te premte (25-03-2022) NUK do te mbahen. Ky lajmerim vlene vetem per diten e premte si dhe vetem per kurset e gjuhes angleze. Nderkaq, kurset e tjera e vazhdojne mesimin me orarin e rregullt.

Njeherit, i informojme nxenesit e nivelit te dyte A2 ne gjuhen angleze se jemi duke punuar dhe se mund te hasin ne gabime teknike ne app.

 

Me respekt,

MSc Prof Ardian Deari