Versioni i web LMS 4.0 u lansua!

Versioni i web LMS 4.0 u lansua!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes dhe studente,

ju bejme me dije se kemi lansuar versionin 4.0 per ju qe keni qasje ne sistemin tone nga kompjuteri/laptopi. 

https://englishforlife.mk/elearn

Deri tani te gjitha testimet rezultuan me sukses. Megjithate ne rast se keni dicka per te raportuar ndjehuni te lire.

Me respekt,

Stafi

PS: Jemi duke punuar intensivisht per te sjellur versionin me te ri edhe ne aplikacionin tuaj. Stay tuned! Something big is coming soon. We won't stop!