Gjate dites se sotme APP-i do te jete jofunksional!

Gjate dites se sotme APP-i do te jete jofunksional!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 1

Te nderuar nxenes dhe studente,

Jemi duke kaluar nga versioni 3.0 i sistemit tone ne ate 4.0; keshtuqe, per diten e sotme do te behen testime ne stabilitetin, sigurine, shpejtesin dhe qendrueshmerine e aplikacionit EnglishForLife. Andaj, kerkojme mirekuptim. 

Aplikacioni pritet te vihet serish ne perdorim sonte pas ores 22:00. 

Me respekt,

Stafi

Koha: 20 Prill 2022 nga 12:45 deri ne 22:00.

Arsyeja: Perditesimi ne versionin 4.0 si dhe testimet e duhura.

 

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Gjate dites se sotme APP-i do te jete jofunksional!

by Zekerija Avdiu -

Versioni i ri duket perfekt!