Dicka e re!

Dicka e re!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes, 

ashtu si ju kemi informuar, jemi ne vazhdimesi te ndryshimeve si dhe sjelljes se risive. Kete here, ju bejme me dije se sjellim nje qasje tjeter per t'ju motivuar. Pra, behet fjale per 'Badge' sistemin. Ky eshte nje modul qe do t'i bashkangjitet aplikacionit dhe web LMS-it tone ne English For Life. Secili prej jush qe kompleton nje pjese te ushtrimeve do te pajiset me Badge-t e meposhtme ne baze te ushtrimeve/niveleve qe do te kompletoni. Shembull setin e pare te ushtrimeve kur e kompletoni, do te pajiseni me badge-n nr #1 Great start; pastaj seti i dyte #2 Star Student etj etj.

Besojme qe ky do te jete nje mjet i forte motivimi per ju si dhe gjithashtu do t'ju nxise te punoni me shume perballe konkurences tuaj (shokeve dhe shoqeve te kursit). Ju sugjerojme, qe ti pyesni shoket/shoqet ne kurs se sa Badge i kane marre?! :) 

Me te mira,

Prof MSc Ardian Deari