Me 1 Maj (kete te diele) NUK DO TE KETE MESIM!

Me 1 Maj (kete te diele) NUK DO TE KETE MESIM!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

ashtu si ju kemi informuar se 1 Maji eshte feste dhe e njejta NUK zevendesohet. Pra, kete te diele nuk do te mbahet mesimi ne asnje nga kurset tona.

Shihemi javen tjeter!

Me respekt,

stafi