Klikojeni UPDATE ne App Store dhe Play Store, app-i eshte publikuar.

Klikojeni UPDATE ne App Store dhe Play Store, app-i eshte publikuar.

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Nxenes te dashur,

ju informojme se versioni i ri tanime eshte i publikuar dhe se mund ta beni update duke shkuar ne Google Play Store ose Apple App Store, gjithashtu mos harroni te na leni nje Review.

Pasi ta beni Update versionin e ri, sigurisht pamja e pare do te jete Guide mode (gjendja ku juve do t'ju tregohet se si mund ta perdorni versionin e ri) gjithashtu do t'ju shfaqen dhe vecorite e reja.

Ne rast se ka dicka qe nuk e kuptoni, lirisht me shkruani ose gjate takimit tuaj ne kurs te me tregoni. 

Urojme qe t'ju pelqeje!

Me te mira,

Profi