Versioni 4.0 i aplikacionit eshte gati!

Versioni 4.0 i aplikacionit eshte gati!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 2

Te nderuar nxenes, ju prezantojme versionin 4.0 te aplikacionit per telefonat tuaj te mencur. 

Pamja e pare:

 

Ndryshimet:

- Profilet tuaja tanime jane peraferisht te njejta sikur ne versionin web.

- Materialet e dizajnit jane perditesuar ne versionin e 3-te (qe do t'i pershtaten web-it).

- Disa prej faqeve mund ti ecni me duke levizur gishtin djathtas - majtas (psh. mund te dilni nga participants te messages etj).

- Faqja kryesore e kursit e ridizajnuar si dhe tanime keni disa opsione shtese.

- Navigim i permiresuar ndermjet faqeve, aktiviteteve dhe resurseve.

- SCORM-at dhe H5P tanime jane te perkrahura dhe ne full screen mode.

- Per cdo video do te gjenerohet nje mini-fotografi ne menyre automatike.

- Ne cdo faqe do te kete me pak gjera te prezantuara qe te mos pengohen nxenesit me gjera jo te nevojshme. Dmth do t'i keni sakte gjerat qe ju duhen!

- Shpejtesi X2 e permiresuar.

- Infrastruktura e lajmerimeve krejtesisht ndryshe dhe me e detajuar, ku per cdo lajmerim psh. do te mund te lexoni postin se cka ka ne brendesi dhe do te mund te lidheni drejteperdrejte pastaj me postin origjinal.

- Profesoret do te mund te shohin raportet e ushtrimeve H5P.

- Dizajn i perditesuar i komplet aplikacionit. 

 

F.A.Qs (Pyetjet me te shpeshta)

A me humb rezultati dhe badge-t qe kam fituar ne rast se e bej update aplikacionin?

- Jo, ne asnje menyre. Gjithcka ne te dhenat, kuizet, etj do te ngelet e njejte por vetem do te kete ca permiresime qe shpresojme qe do t'i pelqeni.

 

Per ne fund, ju lutemi qe ta votoni aplikacionin tone dhe te leni nje vleresim ne AppStore dhe PlayStore!

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Versioni 4.0 i aplikacionit eshte gati!

by Prof. Ardian Deari -

PS: Aplikacioni do te jete i gatshem ne 1-3 ditet e ardhshme!