Verifikoni profilin tuaj! (Opsionale)

Verifikoni profilin tuaj! (Opsionale)

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Të nderuar nxënës,

që tani e tutje ju sjellim badge-n më të ri (Verified Profile). Që nënkupton se ju jeni profil i verifikuar nga ana e shkollës tonë!

Si mund ta fitoj badge-n?!

- Për fituar këtë badge,

1. Ju duhet të kyçeni nga PC/Laptop-i ose tableti (Nga shfletuesi juaj - browser psh. google chrome ose mozilla).

2. Duhet të shkoni te profili dhe të ndryshoni e-mail adresën tuaj, pra ta vendosni një e-mail adresë që ju e përdorni ose e keni aktive.

3. Duhet të vendosni foto reale tuajën në profil dhe ta ruani. Vërejtje: Foto me vetura, natyrë etj nuk pranohen, pra, duhet foto që ju prezanton juve.

4. Badge do t'ju paraqitet menjëherë në mënyrë automatike!

F.A.Qs

Mua nuk po më vjen badge edhe pse po bëj ndryshimet?!

- Shihni ndryshoni foton e profilit sepse sistemi jonë përdorë IA (Inteligjencën Artificiale) për të detektuar se a dukeni si një njeri apo vetëm BOT.

- Vendosni email real dhe që e përdorni!

- Sigurohuni që ndryshimet ti bëni nga PC ose Laptop-i ose Tableti, e jo nga telefoni juaj sepse qëllimi është verifikimi mbi të gjitha!

- Në rast se nuk e dini USERNAME dhe Password-in, ju lutem na shkruani- Ardian Deari ose Arijeta I. Deari

 

PS: Vijmë së shpejti me shumë ndryshime tjera dhe mezi presim të shohim nxënësit tonë t'i zbatojnë të njejtat. 

Expect us!

Me të mira,