Versioni Android se shpejti me update te ri!

Versioni Android se shpejti me update te ri!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

ashtu si ju informuam edhe kohe me pare qe telefonat me sistemin android kane nje lloj ndryshimi ne rregullat e privatesise, se shpejti do te vijme me nje update te ri. Lajmi i mire eshte qe kodi tanime eshte i rregulluar dhe se nuk ka asnje problem.

Gjithashtu ju bejme me dije qe se shpejti do te inkuadrohen edhe videot blackboard ne sistemin dhe aplikacionin tone.

Me respekt,

profi