Projekti Blackboard - Video nga prof Ardiani dhe prof Arijeta

Projekti Blackboard - Video nga prof Ardiani dhe prof Arijeta

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 1

Te nderuar nxenes,

ashtu si ju kemi lajmeruar se jemi duke punuar intensivisht per lansimin e projektit Blackboard pra faza a katert e aplikacionit tone. Sonte, ky projekt u lansua per te gjithe ju. Cfar eshte ky projekt?! Do ta shihni ne video me poshte. Ju lutemi qe profesoreve tuaj t'ua jepni nje feedback ne lidhje me projektin qe do te vazhdoj me tutje.

 

Ne rast se video me larte nuk do t ju hapet atehere percjelleni kete me poshte