Ju qe keni tel Android, ju lutem lexoni me kujdes!

Ju qe keni tel Android, ju lutem lexoni me kujdes!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar perdorues te Android-it,

Ju informojme se jo vetem shkolla jone e aplikacioni jone por e gjithe kompania gjigante Moodle, jemi duke punuar ne perditesimin e kodit te ri. Por, me gjitha parashikimet e mia personale, Android-i do te jet paksa problematik sidomos ne muajt e ardhshem tetor-nentor 2022. Gjate kesaj periudhe, ju mundet te mos e gjeni aplikacionin ne PlayStore ose mund te mos keni mundesine te beni update. Sidoqofte, kjo do te jete nje ceshtje krejt ditesh ose oresh sepse zgjidhje do te mundohemi te bejme sa me te shpejte.

Per te tjeret qe kane versionin iOS, nuk do te kete kurrfare ndryshimi dhe se aplikacioni juaj do te funksionon pa kurrefar problemi!

Me respekt,

Ardian Deari