Ndryshimet e reja!

Ndryshimet e reja!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes dhe studente te niveleve te para,

ju informojme qe shume shpejte do te keni te publikuara ndryshimet e fundit qe kane te bejne me publikimin e detyrave te ndryshme, vendosjen e kushteve dhe algoritmeve te ndryshme motivuese. Ju bejme me dije se dicka shume e mire dhe interesante po vjen se shpejti!

Stay tuned!

We are English For Life and we are the BEST!