Sistemi i perditesuar!

Sistemi i perditesuar!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

ju informojme se patem nje mosfunksionim prej 2 oresh te aplikacionit tone. Kjo ishte si arsye qe e perditesuam sistemin dhe vendosem ca permiresime sigurie si dhe UI/ UX. 

Koha: 12:00 - 13:55 (23 Aug 2022)

Vendi: San Francisco, USA

Arsyeja: Perditesimi i kodit Moodle ne 4.0.3.

 

Me plot respekt,

profi