Ju deshirojme mireseardhje te gjithe nxenesve te ri!

Ju deshirojme mireseardhje te gjithe nxenesve te ri!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes qe jeni regjistruar se fundmi ne kurset tona,

me lejoni qe ne emrin tim dhe ne emer te qendres se gjuheve 'English For Life LLC' te ju deshiroj mireseardhje!

Para jush gjendet nje rruge qe mund te duket paksa e larget, por asnjehere e pamundshme. Ju inkurajojme te eksploroni mundesite e mrekullueshme qe jep aplikacioni jone. Per te pare me shume se cka ofron aplikacioni, ju lutemi te klikoni ne kete link:

https://englishforlife.edu.mk/p/perdorimiiappit

Pasi te keni lexuar detajet, ju lutemi qe ta beni ndonje ushtrim ose kuiz ne aplikacion, per ta pare se si ua kontrollon apo si funksionon.

Para jush gjendet sistemi per mesim me i avancuar ne bote i quajtur 'Moodle', e ne si qender jemi shume me fat qe jemi pjese e ketij sistemi.

 

Me plot respekt,

i juaji,

Prof MSc Ardian Deari