Ndryshimet e reja!

Ndryshimet e reja!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

ju informojme se ditet ne vijim do te mund te hasni probleme te vogla teknike pasiqe jemi duke perditesuar sistemin si dhe aplikacionin tone. Jemi duke punuar vazhdimisht qe te permiresojme cilesine tone andaj dhe ju lutemi per mirekuptim. Nderkaq, ne rast se keni ndonje sugjerim ose ndonje ide te re ju lutem postojeni te kategoria e pyetje-pergjigjeve.

Per ju qe nuk e dini orarin, ju lutemi klikoni te kalendari dhe tanime pothuajse te gjitha oraret jane me te publikuara.

Me plot respekt,

stafi