Te gjitha oraret jane publikuar te kalendari!

Te gjitha oraret jane publikuar te kalendari!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

Nga dita e premte kursi jone eshte hapur, ndersa ju qe e keni orarin e shtune dhe e diele ju lutem shifeni ne kalendar se ne sa ora duhet te vini. Perafersisht jemi munduar qe te leme te njejtat orare ashtu si i keni pasur me heret. 

Gjithashtu, ju njoftojme se sistemi jone ka hasur disa ndryshime ne faqen e pare qe tani do ta keni me te lehte sistemin e navigimit me nje dizajn me te vyeshem per ju. Keni te hapur kategorine Pyetje- Pergjigje ku per cdo gje ne lidhje me kurset, materialet, etj mundeni te pyesni lirisht atje.

 

Me plot respekt,

profi