Grupi nr 3 per A1 gj angleze ne krijim e siper!

Grupi nr 3 per A1 gj angleze ne krijim e siper!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Pershendetje,

Ju informoj se ne kursin e gjuhes angleze dy grupe te nivelit A1, numri vecme eshte i plotesuar me nxenes, POR, jemi ne krijim e siper te grupit te trete. Ju njoftojme se ju qe keni familjar e miq dhe deshirojne te kycen nga niveli A1 se bashku me ne, te na paraqiten sa me shpejte dhe para se ti veme reklamat ne rrjete sociale.

Me respekt,

MSc. Prof. Ardian Deari